Kurser

Kursus i Bevidsthed

Lørdag d. 13.2.2016 kl. 9 – 15


 

At arbejde med bevidsthed er at se sig selv på en ny måde. Det er en hjælp for dig til at komme ud af gamle mønstre og følelser, og begynde at leve et liv i frihed. Friheden består i at du sætter dig selv fri, for normer, følelser og gamle mønstre og gør det som er rigtigt for dig i dit inderste.

Dagen er sat af til at arbejde med individuelle ting, hvilket betyder at du vælger et tema som du vil arbejde med denne dag. Du bestemmer selv dit tema og hvis det er svært for dig at finde ud af hvad dit tema skal være så kontakt os og vi hjælper dig med at finde det rigtige.

Igennem dagen vil du få clairvoyante beskeder, healing og et løft i din bevidsthed og energi. Du skal forvente at du både før og efter kurset vil rense gamle følelser ud, så der kan blive gjort plads til noget nyt.

Om os

Vi har begge arbejdet med bevidsthed i mange år, velvidende at bevidstheden starter hos os selv først.

AnnetteAnnette er uddannet Clairvoyant og Medie, både i Danmark og udlandet. Hun har også klienter i individuelle forløb og har arbejdet med bevidsthed i de sidste 14 år.

 

JacobJacob er uddannet Reiki-Mester og Inkahealer og har taget forskellige massagekurser. Han giver Healings Massage og har arbejdet med bevidsthed i de sidste 14 år.

Pris:

500 kr.

Prisen vil inkludere Kaffe, The, frugt, nødder og lækker frokost.

Praktisk info:

ŸAdressen er Robert Jacobsens Vej 93, 3. TV, 2300 Kbh. S.
ŸMetroen går næsten lige til døren, og hvis du er i bil er der parkeringshus hvor du imod betaling kan holde.

Kontakt os

Annette Dahl   |   Telefon: 20 95 17 18   |   Mail: anndahlm@hotmail.com   |

Jacob Lorentz Peer Hansen   |   Telefon: 60 76 84 00   |   Mail: jacob@12spirit.dk   |